Sinds enkele jaren kunt u gebruik maken van medische fitness bij ons in de praktijk. Dit zijn fitness groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij zien vele positieve resultaten op gebied van conditie, kracht en in de mate van pijnklachten. Binnenkort is er een mogelijkheid zijn om deel te nemen aan een nieuwe medische fitness groep op woensdagavond van 18.30-19.30 uur. U kunt zich ook nog aanmelden voor de andere mogelijkheden op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Wanneer is medische fitness iets voor u?

Heeft u een blessure gehad of heeft u lang niet gesport? Heeft u een chronische klacht zoals artrose, COPD, diabetes of terugkerende lage rug- of nekklachten?

Dan is medische fitness voor u een goede manier om op een goed niveau te kunnen (blijven) bewegen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een verantwoorde en gedoseerde training de kwaliteit van leven verhoogt.

Praktische informatie

De kosten bedragen 7 euro (exclusief BTW) per keer als u kiest voor één training per week. Als u kiest voor twee trainingen per week bedragen de kosten 5,50 (exclusief BTW) per keer. Als u verhindert bent worden geen kosten in rekening gebracht, wel verzoeken wij u af te melden wanneer u niet aanwezig kunt zijn. In overleg is het mogelijk een gemiste training in te halen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u meer informatie vragen aan een van onze fysiotherapeuten, telefonisch contact opnemen met de locatie Cassandraplein via 040- 711 41 89 of stuur een e-mail onder vermelding van uw naam en telefoonnummer naar: miriam@fysiotherapie-muzenlaan.nl

Categorieën: Nieuws