Even voorstellen

Even voorstellen

Jaren geleden nam Max Go, samen met zijn toenmalige compagnon, de oorspronkelijke praktijk aan de Muzenlaan over van de oprichter.

Later werd de praktijk voortgezet met Paul Schulting als compagnon. Samen hebben zij de praktijk doorontwikkeld en naast “De Muzenlaan” werd enkele jaren geleden een tweede praktijk geopend: fysiotherapie “Cassandraplein”.

Beide praktijken zijn wat bouw betreft van recente datum met een dito moderne, frisse, “up-to-date” uitstraling.

Onze visie

Onze visie

Bewegen is belangrijk voor mensen, net als gezond ouder worden. Onze missie is om mensen zo goed mogelijk te laten bewegen en functioneren. of het nu gaat om een blessure, herstel na een operatie, een chronische aandoening, of het begeleiden van gezond blijven, wij staan klaar om u daarbij zo goed mogelijk op een verantwoorde manier te begeleiden. Dit doen wij middels een breed scala aan behandelmogelijkheden, beweegprogramma’s, en tips. Wij staan garant voor deskundige behandeling en begeleiding.

Bewegen
Verantwoordbewegen
Leer je lichaam kennen in het muzenlaanKenniscentrum
Of maak een afspraak met een specialistNeem contact op

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Het gehele team neemt deel aan een “up to date” (bij)scholings-programma. Zo behoort bijvoorbeeld lymfoedeemtherapie inmiddels ook tot de therapiemogelijkheden.

We zien fysiotherapie als een vorm van bewegen in de breedste zin van het woord. Ons uitgangspunt is dat ieder mens in principe in staat is te herstellen van schade of zich weet aan te passen aan veranderende situaties. Soms zijn er belemmeringen waardoor het herstel of het aanpassen niet of onvoldoende plaatsvindt. Het is aan de fysiotherapeut om samen met de patiënt te achterhalen welke belemmeringen dit zijn en welk behandelplan daarbij aansluit. De patiënt heeft een belangrijke en vooral actieve rol op weg naar zijn herstel. Voorwaarde is dat de patiënt zich gehoord, begrepen en vertrouwd voelt. Door de patiënt centraal te stellen wordt de zorg geoptimaliseerd en individueel op maat aangeboden. Elke patiënt is daarmee uniek!

Kwaliteit voorop!

Kwaliteit voorop!

We staan klaar voor mensen die behoefte hebben aan fysiotherapeutische zorg, maar ook voor hen die werk willen maken van vitaliteit en gezondheid. We beogen met persoonlijke en professionele zorg de hulpvraag van de patiënt op een actieve wijze op te lossen. Doel is om mensen met gezondheidsproblemen, welke betrekking hebben op het bewegend functioneren te helpen (weer) verantwoord in beweging te komen. Kwaliteit van het zorgproces en een persoonlijke en klantvriendelijke benadering is ons streven.

Spreekuur

Spreekuur

Op dinsdag is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het inloopspreekuur en het hardloopspreekuur op het Cassandraplein.
Van 18.00-19.30 uur kunt u vrijblijvend met uw vragen over blessures of andere spier- of gewrichtsklachten terecht bij Paul Schulting. Tevens kunt u bij hem terecht voor al uw vragen omtrent hardlopen.

2x per maand, op de vrijdagavond van 18.00-20.00 uur heeft Paul ook een hardloopspreekuur bij hardloopspeciaalzaak Run2Day op de
Geldropseweg 19-23 in Eindhoven.
U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken via Run2Day
tel.: 040-2930124

Op donderdag kunt u tussen 18.30-19.30 uur bij Max Go terecht op het Cassandraplein met uw vragen over acupunctuur. Geheel vrijblijvend kunt u met Max overleggen of acupunctuur iets voor u is.

Verder zijn onze openingstijden op beide locatie’s van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tm 18.30 uur, en eventueel op zaterdag in overleg.

Voor contactinformatie zie kopje contact.

Wie is Muzenlaan?

Muzenlaan

Praktijk fysiotherapie "Muzenlaan" en "Cassandraplein" staan voor goede, kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg met een vriendelijke en persoonlijke benadering. We zijn een zorgzaam en enthousiast team, waarin de patiënt centraal staat. Ons professionele team bestaat uit een mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Het biedt fysiotherapie aan waarbij beweging een centrale plaats in neemt en verantwoord én effectief met het lichaam omgaan hoog in het vaandel staat!

Wie is Muzenlaan?