Over Muzenlaan

Jaren geleden nam Max Go, samen met zijn toenmalige compagnon, de oorspronkelijke praktijk aan de Muzenlaan over van de oprichter.

Later werd de praktijk voortgezet met Paul Schulting als compagnon. Samen hebben zij de praktijk doorontwikkeld en naast de Muzenlaan werd enkele jaren geleden een tweede praktijk geopend: fysiotherapie Cassandraplein. inmiddels is Paul Schulting met pre pensioen maar doet nog het inloopspreekuur op de donderdag. Patrick Garritsen heeft de praktijk inmiddels overgenomen.

Beide praktijken zijn wat bouw betreft van recente datum met een dito moderne, frisse, uitstraling die wij binnen aan het doorvoeren zijn.

Afspraak maken?

U kunt in de meeste gevallen zonder verwijzing van de arts een afspraak maken. Afspraken kunt u plannen door telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Vergeet niet om in uw e-mail contactgegevens te vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Contact

Wij zijn verplicht volgens de wet om uw burgerservicenummer  te controleren en in de administratie in te voeren. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om bij uw eerste bezoek aan onze praktijk uw geldige identiteitsbewijs mee te brengen.

Als u een afspraak heeft kunt u na binnenkomst in de praktijk plaats nemen in de wachtkamer. U wordt op de afgesproken tijd opgehaald door uw fysiotherapeut. Mocht de wachttijd langer zijn dan verwacht vragen wij daarvoor uw begrip.

Afspraak afzeggen?

Indien u bij verhindering tenminste 1 werkdag van te voren (minimaal 24 uur) afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. In andere gevallen wel.  Overleg bij calamiteiten met uw behandelend fysiotherapeut.

Inloopspreekuur

Op dinsdag van 18.00 uur tot 19.30 uur en op donderdag van 18.30 uur tot 19.00 uur kunt u vrijblijvend gebruik maken van het (inloop)spreekuur. Spreekuren zijn altijd op onze vestiging aan het Cassandraplein.