Patrick Garritsen

Mijn naam is Patrick Garritsen, geboren in 1978  en kom uit Nuenen. Sinds juli 2013 werkzaam binnen deze praktijk als fysio- en manueel therapeut. Vanaf 1-1-2020 als maat toegetreden tot de maatschap. Door de specialisatie in de manuele therapie in de loop van de jaren steeds meer bezig met behandeling en begeleiden van mensen met klachten van de nek of lage rug en aandoeningen die daarmee hun samenhang hebben. Verder informatie hierover vind terug u bij het onderdeel manuele therapie.

Na in  2003 afgestudeerd te zijn als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven de nodige ervaring opgedaan in diverse praktijken om een goed beeld te krijgen van het vak fysiotherapie en de diverse mogelijkheden.

Gedurende deze eerste jaren het werken gecombineerd met de Master opleiding Manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort en aan deze opleiding in 2008 afgestudeerd. Aangesloten bij het Koningklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie, BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie en manuele therapie.  Sedert  2014 aangesloten bij het Claudicationet, waarbij je middels een meerjarig opleidingstraject bekwaam wordt in het optimaal begeleiden van patiënten met claudicatio intermittens. Informatie met betrekking tot behandeling van mensen met claudicatio en uitleg over wat claudicatio is vind u terug bij het onderdeel claudicatio intermittens.

Door de jaren heen meer ervaren geworden in de toepassing van kinesiotape, welke gebruikt kan worden om mensen nog beter te ondersteunen in het herstel van hun klachten.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de fysio- en manueeltherapie met grote regelmaat cursussen gevolgd binnen diverse aandachtsgebieden.

Patrick is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.00 – 18.00 uur en woensdag van 8.00- 12.00 uur.

Scholingen, cursusssen o.a.:

  •     Algemene fysiotherapie
  •     Manuele therapie
  •     Cursussen gericht op schouderproblematiek
  •     Cursussen gericht op perifeer arterieel vaatlijden (claudicatio intermittens)
  •     Cursussen gericht op hoofdpijn en duizeligheid

Contact opnemen: patrick@fysiotherapie-muzenlaan.nl of 040 243 9704

BIG registratienummer: 99060870704