Paul Schulting

Paul werkt al sinds 1985 als fysiotherapeut. Naast zijn werk in de particuliere praktijk heeft hij 16 jaar part-time gewerkt bij de jeugdopleiding van PSV voetbal en 8 jaar part-time gewerkt in verpleeghuis St-Martinus in Weert. Hij is samen met Max Go eigenaar van de praktijk op de Muzenlaan en het Cassandraplein.

Paul is een allround fysiotherapeut en revalidatietrainer en heeft vele studies en cursussen gedaan. Hij is geschoold in het sport-specifiek revalideren op het gebied van vele sporten. Een verregaande specialisatie heeft hij in de duursporten zoals hardlopen , triathlon en wielrennen. Een overgroot gedeelte van zijn patiënten komt voort uit deze groep, ook van buiten de regio.

Hij werkt daarbij samen met Icone , centrum voor orthopedie en sportletsels in Schijndel en met hardloopspeciaalzaak Ronnor in Eindhoven. Daarnaast begeleidt hij als trainer ook vele hardlopers ( bv met trainingsschema’s) en zijn eigen triathlon team. Paul geeft regelmatig lezingen over hardlooptrainingen en hardloopblessures.

Ook kunt bij hem geheel vrijblijvend terecht op de inloop-spreekuren op dinsdag avond van 18.00-19.30 op donderdag avond ( samen met sportpodotherapeute Eefje Huijbers) van 18.30-19.30 en om de week bij Ronnor van 9.30 tot 11.30 op zaterdag (op afspraak).

Verdere specialisaties zijn oa:

  • Orthopedische geneeskunde(cyriax)
  • Knierevalidatie
  • Mc Connell concept
  • Dry Needling
  • Kinesiotaping (ook tegen hooikoorts)
  • Bppd stoornissen

Contact opnemen: p.schulting@fysiotherapie-muzenlaan.nl